×     صفحه خانه     محصولات        اکسیس           دوربینهای تحت شبکه              دوربین های اسپید دام              دوربین های باکس              دوربین های بولت              دوربین های دام              دوربین های مداربسته فشرده              دوربین های مداربسته 180 درجه              دوربین های مداربسته 360 درجه              دوربین های ماژولار           تجهیزات ضبط تصاویر           سیستمهای صوتی           رادارهای امینتی           کنترل های دسترسی           لوازم جانبی              آداپتور POE              Joystick              Clear Domes              Installation Tool              Axis Mounts              PoE Extender           کاتالوگ مقایسه محصولات        نرم افزار مایلستون     راهنمای مشتریان     مقاله و آموزش     اخبار اکسیس     درباره ما        ارتباط با ما
1396/03/05 - 11:51
درباره شرکت اکسیس AXIS

دوربین‌ تحت شبکه(IP Camera) که نخستین بار تسط کمپانی AXIS communication معرفی و در سال 1996 به بازار عرضه گردید.

این نوع دوربین مجهز به سروری است که به آن یک آی پی نیز اختصاص یافته است و قادر به ارسال تصویر یا حتی صوت به صورت داده است و در واقع رایانه‌ای است که ما به آن متصل می‌شویم تا تصویر مربوطه را مشاهده کنیم. این نوع دوربین با داشتن پردازشگر و حافظه، در واقع چیزی کم از یک رایانه ندارد. این دوربین‌ها تصاویری فرارتر از محدودیت‌های استاندارد دوربین‌های آنالوگ تولید می‌کنند. استفاده از زیرساخت شبکه یک مزیت ویژه در نحوه دسترسی به تصاویر ایجاد می‌کند. بدین صورت که با ارسال تصاویر به اینترنت یا یک شبکه خصوصی و اتصال به آن شبکه دسترسی به تصاویر از راه دور و از طریق تلفن همراه یا رایانه فراهم می‌گردد.

در این حالت از دستگاهی به نام  NVR یا Network Video Recorder جهت مدیریت تصاویر استفاده می‌شود. به منظور نظارت و مدیریت بهتر تصاویر می‌توان از یک رایانه سرور همراه با نرم‌افزاری ویژه استفاده کرد.

در شکل 1 ساختار کلی نصب دوربین شبکه نشان داده شده است.

از جمله مزایای این دوربین‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • انتقال صوت به صورت دو طرفه: این امکان را برای کاربر ایجاد می‌کند که هم به صدای محیط گوش‌ داده و هم با سوژه مستقر در محیط صحبت کند.
  • تولید تصاویر با تفکیک‌پذیری بیشتر: یک دوربین آنالوگ حداکثر تا 0.4 مگاپیکسل کیفیت تصویر خواهد داشت در حالی که معادل شبکه آن قادر به تولید تصویری با کیفیت 5 مگاپیکسل است. اگر خواهان تصاویر با کیفیت HD باشیم، می‌بایست از دوربین‌های شبکه استفاده نمود. تصاویر دیجیتال حتی در مسافت طولانی نیز با افت کیفیت مواجه نمی‌گردند. تفکیک‌پذیری بالای تصویر در این دوربین‌ها امکان ارسال همزمان قسمت‌هایی از یک تصویر را به گیرنده‌های مختلف ایجاد می‌کند. این امر به نوبه خود منجر  به کاهش فضای ذخیره‌سازی و پهنای باند مورد نیاز می‌شود. همچنین این امکان وجود دارد که تصویر را با فرمت‌های مختلفی دریافت کرد.
  • امکان یکپارچه‌سازی و استفاده از شبکه بی‌سیم: این نوع دوربین‌ها را می‌توان با شبکه‌های موجود یکپارچه کرد و نیاز به زیرساخت جداگانه‌ای نمی‌باشد. همچنین به راحتی می‌توان آنها را به صورت بی‌سیم به کار گرفت. در حالی که دوربین‌های آنالوگ محدودیت‌های زیادی برای کار به صورت بی‌سیم دارند.
  • انتقال برق با استفاده از کابل شبکه: در ساختار آنالوگ ‌می‌بایست جهت تغذیه دوربین سیم‌های جداگانه‌ای علاوه بر کابل انتقال تصویر داشت. اگر دوربین قابلیت حرکتی نیز داشته باشد حجم سیم‌کشی‌ لازم دوچندان می‌گردد. این در حالی است که در دوربین‌های تحت شبکه تمامی این موارد با استفاده از کابل شبکه اجرا می‌گردد و حتی نیازی به تغذیه جداگانه نیست.

علاوه بر موارد یادشده دوربین‌های اکسیس، دارای قابلیت مدیریت هوشمند رویداد از قبیل تشخیص حرکت، تشخیص صوت، ارسال آلارم و ردیابی اتوماتیک نیز می‌باشند. اغلب این دوربین‌ها امکان اتصال به سنسورها یا رله‌ها را برای انجام عملیات در صورت وقوع رویداد دارا هستند. فناوری جستجوی نور قابیت منحصر به فرد ارائه‌شده از شرکت AXIS برای تصویربرداری در محیط‌های تاریک است که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

 ABOUT AXIS communication

 شکل شماره 1